Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

«Ο Van Dijk δεν πωλείται»

Αρνητική στην πώληση του Virgil van Dijk παραμένει η Southampton, παρά το αίτημα μεταγραφής που έχει καταθέσει ο Ολλανδός αμυντικός και το οποίο είδε το φως της δημοσιότητας στις αρχές του μήνα.

Σε επίσημη ανακοίνωση που εξέδωσε ο πρόεδρος των «Saints», Ralph Krueger, μεταξύ άλλων κάνει λόγο για «αλλαγή πορείας της ομάδας», η οποία τα τελευταία χρόνια συνηθίζει να πουλά τους καλύτερους παίκτες της στις «μεγάλες» ομάδες της Premier League, τονίζει ότι δεν υπάρχει κάτι προσωπικό με τον 26χρονο αμυντικό και αναφέρει πως σκοπός είναι η Southampton να αποδίδει ελκυστικό ποδόσφαιρο και να επιστρέψει στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

«Ο Virgil δεν πωλείται σε αυτή τη μεταγραφική περίοδο και δεν είναι προσωπικό. Δεν αφορά εκείνον, αφορά ένα πολύ μεγαλύτερο πλαίσιο, μια αλλαγή πορείας για τη Southampton. Το πρώτο καλοκαίρι που βρέθηκα εδώ, έξι παίκτες αποχώρησαν και πέντε ήρθαν, χωρίς να υπολογίζουμε τις ακαδημίες. Το δεύτερο έφυγαν τρεις και ήρθαν επτά, ενώ το τρίτο ήρθαν πέντε και αποχώρησαν πέντε. Φέτος ήρθαν δύο και αποχώρησε ένας, και αυτό είναι που επιδιώκουμε να πετύχουμε. Επιθυμούμε να ωριμάσουμε, να γίνουμε ένας σύλλογος που επωφελείται από τις συνέργιες αποδίδοντας ελκυστικό ποδόσφαιρο και δημιουργώντας ένα καλύτερο προϊόν για τους φιλάθλους μας, ώστε να έχουμε την ευκαιρία να επιστρέψουμε στην Ευρώπη», αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση.

Επιπλέον, ο πρόεδρος των «Saints» επιβεβαίωσε πως θα γίνουν και άλλες μεταγραφικές προσθήκες πέραν των Mario Lemina και Jan Bednarek που έχουν αποκτηθεί ως τώρα. Σημειώνεται πως για τον Van Dijk ενδιαφέρθηκε πολύ έντονα η Liverpool, αλλά και οι Chelsea και Manchester City.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *