Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Πάει για δύο ακόμη η Swansea

Δεν έχει προλάβει να κοπάσει ο «καπνός» από την ανακοίνωση του Luciano Narsingh και η Swansea ετοιμάζεται να αποκτήσει δύο ακόμη ποδοσφαιριστές στο εγγύς μέλλον.

Ο λόγος για τους Tom Carroll της Tottenham και Martin Olsson της Norwich, οι οποίοι βρίσκονται στη λίστα του Paul Clement, για την προσπάθεια που κάνει η ουαλική ομάδα να αποφύγει τον υποβιβασμό και έχουν ήδη ξεκινήσει οι διαπραγματεύσεις.

Όπως αναφέρουν πηγές του Sky Sports, οι Swans βρίσκονται σε συζητήσεις για τον Carroll, ο οποίος δεν έχει θέση στα πλάνα του Mauricio Pochettino φέτος στην Tottenham και μετρά μόλις τρεις εμφανίσεις τη φετινή σεζόν. Ο Άγγλος μέσος αγωνίστηκε ξανά στην Swansea τη σεζόν 2014/15 ως δανεικός, ενώ από το 2010, όταν και προβιβάστηκε στην πρώτη ομάδα των Spurs, έχει πραγματοποιήσει μόνο 24 συμμετοχές στην Premier League.

Από την άλλη, ο Olsson είναι βασικότατο στέλεχος της Norwich στην Championship φέτος, έχοντας αγωνιστεί σε 20 ματς και θεωρείται εξαιρετική λύση για το αριστερό άκρο της άμυνας. O Σουηδός μπακ δεν θα έλεγε «όχι» στην προοπτική να αγωνιστεί ξανά στην Premier, όμως σίγουρα η ομάδα του μόνο εύκολα δεν θα τον παραχωρήσει.

Το εν λόγω σενάριο επιβεβαίωσε στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του σαββατιάτικου αγώνα με την Arsenal και ο τεχνικός της Swansea, Paul Clement, σημειώνοντας: «Οι δύο ομάδες (σ.σ. Swansea και Tottenham) συζητούν αυτή την περίπτωση, προσπαθούμε να τα βρούμε στους όρους της συμφωνίας. Υπάρχει ενδιαφέρον (για τον Carroll), ενώ παρόμοια είναι και η κατάσταση με τον Olsson. Οι δύο σύλλογοι βρίσκονται  σε διαπραγματεύσεις».

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *