Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Πάει για μεγάλο «μπαμ» η Brighton

Σε μια ιδιαίτερα φιλόδοξη κίνηση, η οποία θα κλέψει τις εντυπώσεις σε περίπτωση που πραγματοποιηθεί, ετοιμάζεται να προβεί η Brighton, σύμφωνα με δημοσίευμα της ιταλικής Gazzetta dello Sport.

Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά, οι «Seagulls» είναι έτοιμοι να κάνουν κρούση στην Inter Milan για την απόκτηση του πρώην επιθετικού της Manchester City, Stevan Jovetic, όμως η περίπτωσή του δεν είναι εύκολη. Ο 27χρονος άσος δείχνει να μη χωρά στα πλάνα του Luciano Spalletti στην ιταλική ομάδα, η οποία ψάχνει να τον παραχωρήσει.

Ο Jovetic πέρυσι αγωνίστηκε στο δεύτερο μισό της σεζόν ως δανεικός στη Sevilla, η οποία παρότι διατηρούσε δικαίωμα αγοράς του, δεν έκανε χρήση του με αποτέλεσμα ο Μαυροβούνιος να επιστρέψει στην Inter. Τώρα, λοιπόν, οι νεοφώτιστοι θέλουν να εκμεταλλευτούν τις περιστάσεις και να επιχειρήσουν να πραγματοποιήσουν μια ηχηρή μεταγραφή, ενώ φημολογείται πως τον παίκτη παρακολουθεί και η Newcastle.

Να σημειωθεί πως η Brighton έχει ήδη σπάσει τρεις φορές μέσα στο καλοκαίρι το ρεκόρ δαπάνης της με τους Matthew Ryan, Davy Propper και Jose Izquierdo, ενώ έχει επίσης αποκτήσει τους Pascal Gross, Markus Suttner, Mathias Normann, Steven Alzate, Ales Mateju, Soufyan Ahannach και Raphael Dwamena, όπως και τον Izzy Brown ως δανεικό.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *