Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Πάει για μεταγραφικό μπαμ η Tottenham

Μπορεί η μεταγραφική περίοδος να μην έχει <<ανοίξει>> ακόμα, αλλά η Tottenham φαίνεται διατεθειμένη να μας <<καθηλώσει>>στους καναπέδες μας, καθώς φαίνεται πως ενδιαφέρεται για την απόκτηση του ποδοσφαιριστή της West Ham, Manuel Lanzini.

Ο Lanzini βρίσκεται στα «Σφυριά» από το 2015 όπου αποκτήθηκε με την μορφή δανεισμού από την Al  Jazira, αλλά μετά τις πολύ καλές εμφανίσεις του, η West Ham αποφάσισε να τον <<κλείσει>> κάνοντας τον δικό της.

Ο Αργεντινός, συνέχισε να εντυπωσιάζει και την επόμενη σεζόν, σκοράροντας 8 φορές σε 35 συμμετοχές, <κινώντας>> το ενδιαφέρον σε πολλές Ευρωπαϊκές ομάδες.

Η Tottenham, ήταν μία από τις ομάδες που ενδιαφερόταν το καλοκαίρι να τον αποκτήσει, με τον Pochettino να σκέφτεται να <<ανανεώσει>> το ενδιαφέρον του, στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Ο Moyes σίγουρα θέλει να <<κρατήσει>> τον Αργεντινό σε αυτήν την φάση, με την ομάδα του να παλεύει να γλυτώσει τον υποβιβασμό, αλλά ο ίδιος ο 24χρονος, είναι δύσκολο να απορρίψει την προοπτική να αρνηθεί σε μία μεγάλη ομάδα όπως η Tottenham.

 

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *