Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Πάει για «μπαμ» από Bayern η Tottenham

Ιδιαίτερα «βαρύ» από μεταγραφικής άποψης ενδέχεται να είναι το ερχόμενο καλοκαίρι για την Tottenham, η οποία θα στοχεύσει να χτίσει ένα ακόμη δυνατότερο σύνολο.

Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της Daily Telegraph, οι «Spurs» θέλουν να προβούν σε κίνηση ματ, αποκτώντας τον Douglas Costa της Bayern Munich, που αποτελεί ένα εξαιρετικό εξτρέμ. Ο Βραζιλιάνος άσος, που στο παρελθόν είχε βρεθεί στο στόχαστρο της Chelsea, έχει περιορισμένο χρόνο συμμετοχής υπό τις οδηγίες του Carlo Ancelotti και μάλλον θα αναζητήσει αλλού το μέλλον του.

Ο Mauricio Pochettino αναζητά παίκτες για τη μεσοεπιθετική γραμμή της ομάδας του, ειδικά ενόψει και των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων της νέας σεζόν. Μάλιστα, η διαφαινόμενη συμμετοχή της ομάδας του στο Champions League καθιστά σημαντικότερη την ενίσχυση με παίκτες από την πρώτη γραμμή.

Ο ίδιος ο παίκτης αναφερόμενος στο μέλλον του πρόσφατα, εμφανίστηκε ιδιαίτερα «θερμός να αγωνιστεί» στην Αγγλία. Συγκεκριμένα, υποστήριξε: «Εξαρτάται από πολλούς παράγοντες. Ο βασικός είναι τα λεπτά συμμετοχής. Δεν μπορώ να πω ονόματα, αλλά υπάρχουν επαφές με ομάδες από την Αγγλία, την Ισπανία και τη Γαλλία. Όμως σέβομαι τη Bayern και έχω συμβόλαιο ως το 2020. Θεωρώ ότι η Αγγλία έχει ένα από τα καλύτερα πρωταθλήματα στον κόσμο, φανταστικό. Για μένα είναι το καλύτερο πρωτάθλημα».

 

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *