Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Πάει φουλ για Sanchez ο Pep

Ο επιθετικός της Arsenal δεν έχει υπογράψει ακόμα συμβόλαιο για την παραμονή του στο σύλλογο και αυτό φαίνεται πως φουντώνει όλο και πιο πολύ τα σενάρια φυγής του παίκτη.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του BBC, o Pep Guardiola ενδιαφέρεται ιδιαίτερα για την περίπτωση του παίκτη τον οποίο και θέλει να αποκτήσει πριν την λήξη της μεταγραφικής περιόδου. Σύμφωνα με πηγές μέσα από τον σύλλογο, πρόθεση του προπονητή είναι η απόκτηση του 28χρονου παίκτη χωρίς κάποιο αντάλλαγμα χωρίς αυτό να σημαίνει όμως πως θα το απέκλειε.

Ένα από τα ονόματα που ακούγονται τις τελευταίες ώρες ως μέρος του deal μεταξύ των δύο συλλόγων είναι αυτό του 22χρονου Raheem Sterling, ο οποίος με την προσθήκη του Alexis Sanchez δεν θα χωρούσε εύκολα στην 11άδα που οραματίζεται ο τεχνικός των «πολιτών». Μετά μάλιστα και την προσθήκη του Bernardo Silva ο νεαρός Άγγλος διεθνής θα βλέπει τα αγωνιστικά του λεπτά να μειώνονται επικίνδυνα.

 

Σύμφωνα πάλι με το Αγγλικό μέσο, αυτή η μετακίνηση δεν θα ενοχλούσε τον 22χρονο παίκτη ενώ ακόμα δεν έχει γίνει γνωστή κάποια επίσημη προσέγγιση της Manchester City για τον Χιλιανό παίκτη.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *