Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Παίκτης και… παράγοντας ο Britton

Σημαντικές αλλαγές είχαμε σήμερα στην Swansea, αφού ο αρχηγός της ομάδας, Leon Britton, θα ενταχθεί στο τεχνικό επιτελείο του Paul  Clement, συνεχίζοντας όμως να αγωνίζεται.

Ο 35χρονος μέσος των «Swans» θα γεμίσει το κενό που άφησε ο Claude Makelele, ο οποίος αποχώρησε για να γίνει πρώτος προπονητής στη βελγική KAS Eupen. Και μπορεί ο Britton να εξακολουθήσει να αγωνίζεται με την ομάδα παράλληλα με τα νέα του καθήκοντα, ωστόσο θα παραδώσει την αρχηγία, αφού όπως είναι λογικό θα είναι δύσκολο να ανταποκριθεί και στις δύο του ιδιότητες.

«Είναι η αρχή ενός νέου κεφαλαίου στην καριέρα του. Αισθάνομαι πως είναι το κατάλληλο άτομο για τη δουλειά αυτή στην παρούσα φάση, παραμένει στα πλάνα μου ως παίκτης, αλλά τώρα μπορεί να ξεκινήσει να αποκτά και γνώσεις ως προπονητής. Έχει πολλά να δώσει. Τώρα θα βρίσκεται στις συναντήσεις του προσωπικού, και τις μέρες που δεν κάνει προπόνηση θα είναι μέλος του επιτελείου», δήλωσε ο Clement.

Να σημειωθεί πως ο Britton μετρά 525 παιχνίδια με τη φανέλα της Swansea, ενώ νέος αρχηγός θα είναι πιθανότατα ο Federico Fernandez.

 

 

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *