Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Παίκτης της χρονιάς για τους φιλάθλους ο Coutinho!

Το βραβείο του παίκτη της χρονιάς από την Football Supporters’ Federation πήρε ο Phillipe Coutinho, o οποίος με πάνω από 200.000 ψήφους ήταν ο πρώτος στις προτιμήσεις του Αγγλικού κοινού για τη χρονιά που οδεύει στο τέλος της.

Ο Coutinho, που για την ώρα παραμένει τραυματίας, κατάφερε να ξεπεράσει τον νικητή του 2014, Sergio Aguero, αλλά και παίκτες όπως ο Delle Alli, o Riyad Mahrez, o Mesut Ozil και ο Dimitri Payet, οι οποίοι τον ακολούθησαν στις ψήφους.

Ο Jurgen Klopp παρέλαβε το βραβείο εκ μέρους του τραυματία Βραζιλιάνου, δηλώνοντας ότι «είναι χαρά να συνεργάζεσαι με έναν τέτοιο παίκτη – εξαιρετικό ταλέντο αλλά και πολύ καλό χαρακτήρα. Το να είσαι ο καλύτερος για το κοινό είναι ένα από τα μεγαλύτερα βραβεία, και θα ήθελα πολύ να είχα και εγώ ένα όταν έπαιζα. Χαίρομαι πολύ για λογαριασμό του.» κατέληξε ο Klopp.

Το εγκώμιό του έπλεξε και ο Kevin Miles, στέλεχος της ομοσπονδίας φιλάθλων: «Ο Coutinho συνέχισε εναν «έρωτα» που έχει το κοινό με Λατινοαμερικάνους παίκτες όπως ο Suarez, o Alexis και ο Aguero. Από τη στιγμή που ήρθε φάνηκε το ταλέντο του, το οποίο πηγαίνει όλο και παραπέρα, όντας απαραίτητο γρανάζι μιας ομάδας διεκδικήτριας του τίτλου.»

Τα βραβεία σχετικά με την Liverpool δεν σταμάτησαν όμως εκεί, καθώς και ο Jamie Carragher κέρδισε το βραβείο του αναλυτή της χρονιάς, για την εξαιρετική δουλειά που κάνει στο στούντιο του Sky Sports.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *