Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Παίρνει την ευθύνη ο Klopp

Την ευθύνη για τα ανεπιτυχή αποτελέσματα της Liverpool τη φετινή χρονιά και την κακή ψυχολογία των παικτών της ομάδας πήρε ο Jurgen Klopp.

Η Liverpool κατάφερε για έναν ακόμα αγώνα να προβληματίσει, θετικά, το κοινό της. Κατάφερε να πάρει τη νίκη κόντρα στην Arsenal με 3-1, όμως η απορία όλων είναι πώς καταφέρνει να εμφανίζεται τόσο σοβαρή στα δυνατά παιχνίδια και να χάνει βαθμούς από πιο αδύναμες ομάδες.

Ο Γερμανός τεχνικός με δηλώσεις του πήρε την ευθύνη για τα ανεπιτυχή αποτελέσματα ενώ και ο ίδιος απόρησε με αυτό διαφορετικό πρόσωπο της ομάδας του.

Αναλυτικά:

«Θα υπάρχουν στιγμές όπως αυτή (με την Arsenal) που θα νικάμε και στην πραγματικά ότι έχουμε κάνει τη φετινή σεζόν θα χαλάει από μια ομάδα που δεν είναι στις πρώτες έξι. Αλλά πρέπει να δουλέψουμε πάνω σε αυτό, πρώτα από όλα πρέπει να νιώσουμε ότι μπορεί να συμβεί. Όλη η βδομάδα που έρχεται είναι διαφορετική. Όταν η βδομάδα ξεκίνησε μετά από τη Leicester όλοι ήταν θυμωμένοι, μετά όμως κάναμε την εμφάνιση με την Arsenal. Αλλά η ερώτηση που γεννάται είναι σχετικά με τον αγώνα με τη Burnley και ακούγεται ήδη, τι θα κάνουμε; Τα πόδια νιώθουν ήδη πιο βαριά. Η δουλειά μου είναι να δημιουργώ το ιδανικό κλίμα και νιώθω υπεύθυνος μετά τις κακές εμφανίσεις».

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *