Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Παραμένει «Άγιος» ο Van Dijk

Κάτοικος St. Mary’s φαίνεται πως θα είναι εκτός συγκλονιστικού απροόπτου και τη νέα σεζόν ο Virgil van Dijk, αφού καμία ομάδα δεν φαίνεται να έχει καταθέσει πρόταση μέχρι στιγμής, μιας και η Southampton ξεκαθάρισε πως δεν πωλείται.

Ο Ολλανδός αμυντικός βρίσκεται από τις αρχές του καλοκαιριού στο στόχαστρο της Liverpool, ενώ το όνομά του συνδέθηκε και με τις Chelsea και Manchester City, ωστόσο όπως όλα δείχνουν δεν θα πάρει τη μεταγραφή που επιθυμούσε. Ο ίδιος από τις αρχές Αυγούστου είχε ξεκαθαρίσει στη Southampton πως επιθυμεί να αποχωρήσει καταθέτοντας αίτημα μεταγραφής, παρότι σχετικά πρόσφατα ανανέωσε το συμβόλαιό του.

Η Liverpool είχε επιχειρήσει να τον κάνει δικό της όμως έκανε πίσω μετά από απειλή των «Saints» για μήνυση, και μέχρι τώρα, τρεις ώρες πριν την εκπνοή των μεταγραφών, δεν έχει υπάρξει νέα προσφορά προς το πρόσωπό του. Καθοριστικό ρόλο έπαιξε σε αυτό η στάση της διοίκησης της ομάδας του, η οποία φρόντιζε μέχρι και σήμερα να ξεκαθαρίζει ότι δεν πρόκειται να τον πουλήσει.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *