Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Παραμονή Ulloa επιθυμεί ο Ranieri

Την επιθυμία του να κρατήσει τον Leonardo Ulloa στο ρόστερ της Leicester City εξέφρασε ο Claudio Ranieri, με αφορμή το αίτημα μεταγραφής που κατέθεσε ο Αργεντινός επιθετικός τις προηγούμενες ημέρες.

Ο 30χρονος φορ, ο οποίος δεν ήταν βασικός ούτε πέρυσι, στην κατάκτηση του τίτλου από τους Foxes, αλλά ούτε και φέτος, έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον της Alaves και, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα έχει αποφασίσει να μετεγγραφεί στην ισπανική ομάδα προκειμένου να έχει χρόνο συμμετοχής.

Παρόλα αυτά, ο Ranieri θεωρεί πως ο Ulloa έχει μέλλον στο King Power Stadium και πιστεύει ότι στο τέλος ο Αργεντινός θα αποφασίσει υπέρ της παραμονής του.

«Πάντα έλεγα ότι δεν θέλω να κρατάω παίκτες που δεν είναι ευχαριστημένοι αλλά, στην κορυφή, βρίσκεται πάντοτε ο σύλλογος. Τρεις από εμάς πρέπει να είναι ικανοποιημένοι: ο σύλλογος, εγώ και ο παίκτης. Μου αρέσει ο Leo διότι πιστεύω πως είναι ένας φανταστικός επαγγελματίας και πολύ καλός παίκτης», ανέφερε ο Ιταλός προπονητής, για να προσθέσει:

«Του έχω πει την εντύπωσή μου. Τώρα, θα μιλήσει με το σύλλογο και πιστεύω ότι στο τέλος θα μείνει μαζί μας, τον θέλω εδώ. Είναι ένας επιθετικός, και έχουμε αρκετούς ακόμη. Όμως μόνο ο Slimani κρατά τη μπάλα ψηλά και χρειάζομαι δύο παρόμοιους επιθετικούς. Μπορώ να καταλάβω την αγανάκτησή του διότι πριν δύο χρόνια αγωνιζόταν σε κάθε ματς και ήταν ο πρώτος σκόρερ της ομάδας. Πέρυσι, ξεκίνησα με τους Vardy και Okazaki διότι δεν ήταν σε καλή φυσική κατάσταση και εκείνοι έδωσαν το κάτι παραπάνω».

Να σημειωθεί ότι ο Ulloa έχει ξεκινήσει βασικός μόλις δύο φορές φέτος, ενώ ούτε την Κυριακή θα αγωνιστεί κόντρα στην Southampton, λόγω τραυματισμού.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *