Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

«Περήφανος για την κλήση μου»

Ευγνώμων στην νέα του ομάδα εμφανίστηκε ο Jake Livermore, αναφορικά με την επανάκλησή του στην Εθνική Αγγλίας, για πρώτη φορά μετά τον Αύγουστο του 2012.

Ο μέσος της West Bromwich έμαθε χθες πως βρίσκεται στις επιλογές του Gareth Southgate για τα επερχόμενα ματς με Γερμανία και Λιθουανία και στις δηλώσεις του τόνισε το σημαντικό ρόλο που διαδραμάτισε ο Tony Pulis στην επίτευξη αυτή:

«Ο προπονητής με απομόνωσε και αναρωτήθηκα αν είχα κάνει κάτι κακό, ήταν λες και επέστρεψα στο σχολείο! Έπειτα, μου ανακοίνωσε τα νέα, ήμουν ενθουσιασμένος. Ελπίζω πως και ο σύλλογος είναι περήφανος. Αν μπορώ να το περιγράψω με λόγια; Όχι, πραγματικά, αλλά προφανώς είναι φανταστικό για εμένα, την οικογένεια και την ομάδα μου. Φυσικά, οφείλω ένα τεράστιο μέρος στον προπονητή και τους συμπαίκτες μου, που είναι καταπληκτικοί», σημείωσε ο Livermore, για να καταλήξει:

«Θα ήταν εξαιρετικό να αγωνιστώ σε κάποιο από τα παιχνίδια, μακάρι να εντυπωσιάσω εκείνους που πρέπει. Νιώθω υπερήφανος, όχι μόνο για μένα αλλά και για την οικογένειά μου που με βοήθησε στις δύσκολες στιγμές, αλλά και για το σύλλογο. Μακάρι να τους κάνω όλους περήφανους και να πάρω μερικά λεπτά συμμετοχής, ώστε να βρεθώ και στην επόμενη αποστολή».

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *