Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Περνάει από ιατρικά για Milan o Borini

Μια απρόσμενη μεταγραφή είναι έτοιμος να πάρει ο Fabio Borini, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες του Sky Italia περνάει από ιατρικές εξετάσεις για λογαριασμό της AC Milan.

Όπως αναφέρει το εν λόγω δημοσίευμα, η Sunderland τα βρήκε με τους Ιταλούς στα 5,3 εκατομμύρια λίρες και έτσι ο 26χρονος μεσοεπιθετικός, μετά από μια καταστροφική σεζόν με την ομάδα του, θα έχει την ευκαιρία να αγωνιστεί ξανά σε κορυφαίο επίπεδο και να εκτοξεύσει την καριέρα του.

Ο Borini αναμένεται να υποβληθεί αύριο σε ιατρικές εξετάσεις και έχει ήδη επέλθει συνεργασία τόσο ανάμεσα στους δύο συλλόγους, όσο και με τον παίκτη. Άλλωστε, η Milan είχε ενδιαφερθεί ξανά για τον Ιταλό άσο τον περασμένο Γενάρη, όπως και η Roma, όμως οι «Black Cats» αρνήθηκαν να τον παραχωρήσουν μιας και ακόμη έδιναν μάχη για την παραμονή στην Premier League.

Μέχρι το τέλος της σεζόν, ο Borini κατέγραψε συνολικά 24 εμφανίσεις, πέτυχε δύο τέρματα και έδωσε άλλες τόσες ασίστ, δείγμα του ότι η Milan λογικά τον πιστεύει πολύ, αφού τα στατιστικά του δεν είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακά. Να σημειωθεί πως ο 26χρονος έχει υπάρξει παίκτης της Chelsea, ενώ έχει αγωνιστεί επίσης και στη Liverpool, δίχως όμως να πιάσει τα στάνταρ που περίμεναν από εκείνον.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *