Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Περνάει από ιατρικά ο Bakayoko

Μια ανάσα πριν την ολοκλήρωση της απόκτησης του Tiemoue Bakayoko από τη Monaco βρίσκεται η Chelsea, σύμφωνα με τον αγγλικό Τύπο, αφού ο παίκτης έφτασε στο Λονδίνο.

Όπως αναφέρει η Sun, ο Γάλλος διεθνής βρίσκεται ήδη στο Λονδίνο προκειμένου να υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις και εν συνεχεία να ολοκληρωθεί η πολυαναμενόμενη μετακίνησή του στην Chelsea. Mάλιστα, η εξέλιξη αυτή ίσως επισπεύσει την πώληση του Nemanja Matic στην Manchester United, αφού ο άσος της Monaco ενδέχεται να πλαισιώσει τον N’Golo Kante στο κέντρο των «μπλε».

Οι Λονδρέζοι δεν έχουν πραγματοποιήσει μέχρι στιγμής κάποια προσθήκη, όμως φαίνεται πως είναι κοντά στον Bakayoko και τον Alex Sandro της Juventus, ενώ φημολογείται πως έχουν συμφωνήσει και με τον Willy Caballero. Πάντως, αυτή τη στιγμή ο 22χρονος άσος της Monaco είναι εκείνος που δείχνει να βρίσκεται πιο κοντά στο Stamford Bridge, με το κόστος της μετακίνησής του να υπολογίζεται στα 35 εκατομμύρια λίρες.

Σημειώνεται πως για τον Bakayoko ενδιαφέρθηκε έντονα και ο Jose Mourinho, προκειμένου να τον πάρει μαζί του στη Manchester United, ωστόσο ο παίκτης φέρεται να ξεκαθάρισε πως πρόθεσή του είναι να πάει στην Chelsea.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *