Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

«Περπάτησε» στους «16» η Chelsea

Έναν υγιεινό περίπατο πραγματοποίησε πριν λίγη ώρα η Chelsea, στον προτελευταίο αγώνα της φάσης των ομίλων του Champions League, περνώντας στους «16» της διοργάνωσης με νίκη 4-0 μέσα στο Αζερμπαϊτζάν επί της Qarabag.

Οι «Μπλε» δεν συνάντησαν καμία αντίσταση, ευτύχησαν να μείνουν από νωρίς με παίκτη παραπάνω και έτσι πλέον εστιάζουν την προσοχή τους στο ματς με την Liverpool το Σάββατο.

Το ματς

Ο Antonio Conte παρέταξε την ομάδα του δίχως καθαρό επιθετικό, με τους Willian και Pedro στα εξτρέμ και τον Eden Hazard προωθημένο. Από την αρχή οι Λονδρέζοι μπήκαν καλύτερα και απείλησαν αρχικά με τον Cesc Fabregas, ενώ η Qarabag απάντησε με «βολίδα» του Michel που σταμάτησε στο οριζόντιο.

Στο 19′, ωστόσο, οι λιγοστές ελπίδες που είχε η ομάδα από το Αζερμπαϊτζάν να αποσπάσει ένα θετικό αποτέλεσμα εξανεμίστηκαν, όταν ο Rasad Sadiqov ανέτρεψε στην περιοχή τον Willian και ο διαιτητής τον απέβαλε, καταλογίζοντας παράλληλα πέναλτι. Ο Hazard δεν αστόχησε και μετέτρεψε σε γκολ την εσχάτη των ποινών κάνοντας το 1-0.

Η Chelsea είχε στη συνέχεια τον απόλυτο έλεγχο, απείλησε ξανά με τον Hazard και πριν το ημίχρονο πέτυχε και δεύτερο γκολ με τον Willian. Ο Βραζιλιάνος, έπειτα από εξαιρετική ομαδική συνεργασία, βρέθηκε σε θέση βολής και νίκησε τον Sehic για το 2-0. Ίδιο τέμπο και στο δεύτερο μέρος, με τον Pedro να φτάνει κοντά στο 3-0 στο 52′, όπως και ο Hazard λίγο αργότερα, για να το πετύχει τελικά ο Fabregas.

Ο Medvedev ανέτρεψε τον Willian στην περιοχή, ο διαιτητής έδειξε τη βούλα του πέναλτι και ο Ισπανός έκανε τρία τα γκολ της ομάδας του, δίνοντας διαστάσεις στο σκορ. Το τελικό 4-0 πέτυχε ο MVP, Willian, που με εξαιρετικό σουτ νίκησε τον Sehic και έκανε το 4-0. Έτσι, οι «Μπλε» εξασφάλισαν την πρόκριση, έφτασαν τους 10 βαθμούς και τώρα περιμένουν την Atletico την τελευταία αγωνιστική ώστε να διεκδικήσει την 1η θέση (οι Ισπανοί σήμερα κοντράρονται με τη Roma, που διεκδικεί κι εκείνη την πρωτιά).

Συνθέσεις

Qarabag: Sehic, Rzezniczak, Sadiqov, Agolli, Medvedev, Richard, Garayev, Guerrier (81′ Yunuszade), Michel, Madatov (46′ Diniyev), Ndlovu (85′ Ndlovu)

Chelsea: Courtois, Luiz, Azpilicueta, Rudiger, Alonso (58′ Cahill), Zappacosta, Kante (75′ Drinkwater), Fabregas, Willian, Pedro, Hazard (65′ Morata)

 

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *