Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Πιστεύει σε Ake o Conte

Το γεγονός ότι παρακολουθεί την εξέλιξη του Nathan Ake στην Bournemouth και ήδη σκέφτεται το ενδεχόμενο να τον συμπεριλάβει στο ρόστερ του για τη νέα σεζόν, αποκάλυψε σε δηλώσεις του ο τεχνικός της Chelsea, Antonio Conte.

Ο Ιταλός τεχνικός μίλησε ενόψει του παιχνιδιού της ερχόμενης Δευτέρας απέναντι στους Cherries και αναφέρθηκε στον Ολλανδό αμυντικό, τονίζοντας επίσης πως είναι πολύ σημαντικό το γεγονός ότι ο νεαρός παίρνει χρόνο συμμετοχής και εμπειρίες στην Bournemouth, όπου αγωνίζεται ως δανεικός από τους μπλε.

«Το πιο σημαντικό είναι ότι ο Ake παίζει πολύ καλά και αποκτά εξαιρετική εμπειρία με την ομάδα του. Έπειτα, στο μέλλον, προτιμώ να συζητήσω αυτό το ζήτημα με τους διοικούντες του συλλόγου», ανέφερε ο Conte στη συνέντευξη Τύπου, για να συμπληρώσει:

«Αλλά επαναλαμβάνω: το σημαντικό τώρα είναι ότι αποκτά ο Ake τρομερή εμπειρία, παίζει πολύ καλά και βελτιώνεται διαρκώς».

Σημειώνεται πως ο 21χρονος μπακ δεν ξεκίνησε καλά στη σεζόν, καθώς δεν πήρε επαρκή χρόνο συμμετοχής, ωστόσο πλέον έχει φτάσει αισίως τις 10 συμμετοχές και έχει πετύχει τρία τέρματα.

 

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *