Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Πιστεύει στις δυνατότητες του Gradel ο Howe

Καθοριστικός για το παιχνίδι της Bournemouth μπορεί να γίνει ο Max Gradel, σύμφωνα με τον προπονητή Eddie Howe.

Ο παίκτης επέστρεψε στην ομάδα αφού ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με την Ακτή Ελεφαντοστού στο Copa Africa. Παρά τις φήμες που τον ήθελαν να αποχωρεί, ο Howe τον διατήρησε στο δυναμικό της ομάδας, καθώς πιστεύει στις δυνατότητές του.

Αναλυτικά όλα όσα δήλωσε: «Όλοι ενδιαφέρονται για το πως νιώθει ο Max. Έχει πολλά να προσφέρει και είναι στο χέρι του να δείξει ό,τι καλύτερο έχει. Ο Max μπορεί να παίξει σημαντικό ρόλο από τώρα έως το τέλος της σεζόν».

Για το επερχόμενο παιχνίδι της ομάδας του κόντρα στην Everton, σχολίασε: «Αντιμετωπίσαμε την Everton νωρίτερα στη σεζόν, όταν είχαν ένα πολύ καλό σερί. Έκαναν μια καλή αρχή στη σεζόν και ήταν πολύ καλοί εκείνη τη μέρα. Η πρόκληση είναι να κάνουν το ίδιο. Το Goodison Park είναι ένα πραγματικά καλό μέρος για να παίξεις ποδόσφαιρο. Οι οπαδοί θα τους βοηθήσουν, οπότε οφείλουμε να δείξουμε δυνατοί. Αυτή τη στιγμή δεν παίρνουμε αποτελέσματα. Οπότε πρέπει να ανασυγκροτηθούμε, να συγκεντρωθούμε και να παλέψουμε για ένα αποτέλεσμα αυτό το Σαββατοκύριακο».

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *