Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Πιστεύει στον Batschuayi ο Matic

Την άποψη ότι ο Michy Batschuayi θα βοηθήσει επιθετικά την Chelsea εξέφρασε με δηλώσεις του ο Nemanja Matic.

Πρόβλημα προέκυψε το  Σάββατο με τον Diego Costa να αντικρίζει την κίτρινη κάρτα στον αγώνα με την Crystal Palace. Αυτή ήταν η 5η κάρτα για τον Ισπανό επιθετικό, ο οποίος θα χάσει τον αγώνα με την Bournemouth.

Υπό άλλες συνθήκες αυτή η εξέλιξη θα ήταν πρόβλημα για τους «Μπλε». Όχι όμως τώρα. Οι Λονδρέζοι έχουν στον πάγκο τον Michy Batschuayi, ο οποίος περιμένει να πάρει την ευκαιρία του. Μάλιστα, ο Βέλγος διεθνής έχει και πολλούς υποστηρικτές στην ομάδα, όπως ο Nemanja Matic.

Ο Σέρβος μίλησε για την είσοδο του Batschuayi στην ενδεκάδα στην Boxing Day, τονίζοντας ότι μπορεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της ομάδας.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Όταν έχεις τον Diego στην ομάδα είναι πολύ δύσκολο να πάρεις μία ευκαιρία γιατί παίζει τόσο καλά και σκοράρει. Αλλά είμαι σίγουρος ότι ο Michy είναι έτοιμος να εκμεταλλευτεί την ευκαιρία δουλεύει πολύ σκληρά κάθε μέρα. Είναι ένας καλός άνθρωπος. Δεν θα έχουμε τον Diego εναντίον της Bournemouth αλλά ελπίζω ο Michy να είναι αυτός που θα κρίνει τον αγώνα. Αν το κάνει, θα είναι καλό για εμάς».

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *