Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

«Πλήγμα» με Austin

Θα στερηθεί τις υπηρεσίες του Άγγλου επιθετικού, Charlie Austin, η Southampton, όπως αποκάλυψε ο προπονητής, Claude Puel.

Οι «Saints», μετά τον οδυνηρό αποκλεισμό από τη συνέχεια του Europa League, καλούνται τώρα να αντιμετωπίσουν την Middlesbrough για το πρωτάθλημα δίχως τον πρώτο σκόρερ τους, με τον Puel, πάντως, να εμφανίζεται αισιόδοξος πως θα καλυφθεί επάξια το κενό του.

«Ο Charlie (Austin) είχε έναν τραυματισμό στον ώμο και θα το κοιτάξουμε περαιτέρω. Δεν ξέρω για πόσο καιρό θα απουσιάσει αλλά είναι πολύ σημαντικός για εμάς. Δεν γνωρίζω σίγουρα αν είναι εξάρθρωση, αλλά δεν θα μπορέσει φυσικά να αγωνιστεί στο επόμενο παιχνίδι (σ.σ. με Middlesbrough)», υποστήριξε αρχικά ο Γάλλος προπονητής, προσθέτοντας:

«Θα εκτιμήσουμε την κατάσταση τις επόμενες ημέρες. Άλλωστε έχουμε τους Shane Long, Jay Rodriguez, Dusan Tadic και Sofiane Boufal: είναι σημαντικό να δουλεύουμε με όλους τους ποδοσφαιριστές».

Σημειώνεται πως ο Austin τραυματίστηκε στη χθεσινοβραδινή ήττα από την Hapoel Be’er Sheva, ενώ μετρά ήδη εννέα τέρματα φέτος, έξι στο πρωτάθλημα, δύο στην Ευρώπη και ένα στο EFL Cup.

 

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *