Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

«Πλήγμα» στην Arsenal με Lacazette

Αρνητικά μαντάτα έφτασαν σήμερα στην Arsenal, σε ό,τι αφορά τη διεκδίκηση του Alexandre Lacazette, καθώς όπως υποστήριξε ο πρόεδρος της Lyon, είναι αρκετά πιθανό ο παίκτης να καταλήξει τελικά στην Paris Saint-Germain.

Ο Γάλλος επιθετικός βρίσκεται εδώ και καιρό στο ραντάρ του Arsene Wenger και μάλιστα, μετά την απαγόρευση των μεταγραφών στην Atletico Madrid, οι «Gunners» συγκέντρωναν μεγάλες πιθανότητες να τον αποκτήσουν. Ωστόσο, οι νέες δηλώσεις του προέδρου της Lyon, Jean-Michel Aulas, μάλλον ανατρέπουν τα σχέδια της Arsenal, αφού άφησε ορθάνοιχτο το ενδεχόμενο ο ποδοσφαιριστής να πωληθεί στην ανταγωνιστική PSG.

«Γνωρίζω ότι ο Nasser (Al-Khelaifi, πρόεδρος της PSG) είπε στον πρόεδρο της γαλλικής ομοσπονδίας πως δεν επενδύει πολύ σε Γάλλους παίκτες διότι θεωρούσε πως οι πρόεδροι των υπολοίπων ομάδων θα έβλεπαν αρνητικά την κίνηση αυτή. Θέλω να γνωρίζει πως αν κάνει μια προσφορά για τον Lacazette, έστω και ίση με άλλων συλλόγων, τότε ο Alex θα μπορεί να πάει στην Paris χωρίς κανένα πρόβλημα. Είμαι επιχειρηματίας και πρόεδρος ενός σύγχρονου συλλόγου. Τα χρήματα των μεταγραφών πρέπει να επενδύονται στο γαλλικό ποδόσφαιρο, όπως έκανα και εγώ όταν βρισκόμασταν στο απόγειό μας. Όταν τα έξοδα των μεταγραφών πηγαίνουν στο εξωτερικό, αυτό ενδυναμώνει τους ανταγωνιστές μας«, σημείωσε ο Aulas στο France Football.

Να σημειωθεί πως ο Lacazette ήταν εξαιρετικός τη σεζόν που ολοκληρώθηκε, πετυχαίνοντας 37 τέρματα σε 45 εμφανίσεις, όμως αν τελικά η Paris αποφασίσει να κάνει δυναμικό μπάσιμο για την απόκτησή του, τότε μαλλον τα πράγματα θα γίνουν δύσκολα για τους «Gunners».

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *