Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Πλεονέκτημα η έδρα για τον Mazzarri

Την εκτίμηση ότι η έδρα της Watford είναι το ισχυρό χαρτί για την ομάδα του εξέφρασε ο Walter Mazzarri με αφορμή τον αυριανό αγώνα με την West Ham.

Στην δράση επανέρχονται αύριο οι ομάδες της Premier League με την Watford να υποδέχεται την West Ham και να θέλει μόνο τη νίκη για να παραμείνει στις υψηλές θέσεις της κατηγορίας.

Ο Walter Mazzarri μίλησε ενόψει του αυριανού αγώνα με τον Ιταλό προπονητή να δίνει μεγάλη βαρύτητα στο Vicarage Road, το οποίο έχει βοηθήσει καταλυτικά για την θέση που βρίσκονται μέχρι στιγμής οι «Σφήκες».

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Δουλέψαμε πολύ σκληρά. Καταφέραμε να φέρουμε σε καλή κατάσταση κάποιους παίκτες και επέστρεψαν και οι τραυματίες. Ανησυχώ βέβαια για την κατάσταση των νέων παικτών. Μου αρέσει η δουλειά μου. Δεν μου άρεσε η ομάδα μου στο δεύτερο ημίχρονο κόντρα στην Burnley και κόντρα στην Arsenal, δυσκολευτήκαμε πολύ για 10-15 λεπτά. Εναντίον της Manchester United ξεκινήσαμε καλά αλλά μετά χάσαμε την συγκέντρωση μας και δεχθήκαμε το πρώτο γκολ. Πέσαμε σε πολλά χαζά λάθη στο κέντρο. Η συγκέντρωση και τα λάθη μας κόστισαν στο δεύτερο ημίχρονο. Η ομάδα μου χρειάζεται να πιστέψει και να παίξει με μεγαλύτερη άνεση χωρίς να χάνει τη συγκέντρωση της».

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *