Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Πλησιάζει σε Danilo η Chelsea (;)

Ο δεξιός μπακ της Real Madrid, Danilo, φαίνεται πως είναι το νέο όνομα στη λίστα του Antonio Conte και μάλιστα δημοσιεύματα αναφέρουν ότι ο Βραζιλιάνος βρίσκεται κοντά στη μετακίνησή του στο Λονδίνο.

Όπως μετέδωσε πρώτη η ισπανική Marca και το αναπαράγουν τα αγγλικά ΜΜΕ, η Chelsea δείχνει να τα έχει βρει περίπου στα 31,2 εκατομμύρια λίρες με τη Real για το Βραζιλιάνο μπακ, ενώ και ο ίδιος επιθυμεί να αποχωρήσει από τη «Βασίλισσα» προκειμένου να πάρει περισσότερο χρόνο συμμετοχής στα πόδια του ενόψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Ο 25χρονος δεν κατάφερε να πείσει τον Zinedine Zidane την περασμένη διετία για τις δυνατότητές του και βρίσκεται πίσω από τον Dani Carvajal στις επιλογές του Γάλλου τεχνικού. Ωστόσο, ο Conte θεωρεί ότι ο Danilo μπορεί να αποτελέσει μια καλή προσθήκη στο 3-4-3 που χρησιμοποιεί και επιχειρεί να τον κάνει το τρίτο απόκτημα της ομάδας του μετά τον Antonio Rudiger και Willy Caballero.

Βέβαια, ο Danilo αποτέλεσε δυνατό στόχο και της Juventus, προκειμένου να αντικαταστήσει τον Dani Alves, όμως η Chelsea έδειξε να τον θέλει περισσότερο. Από την άλλη μεριά, έχει ενδιαφέρον να δούμε τι θα σημάνει μια ενδεχόμενη τέτοια κίνηση για την υπόθεση του αριστερού μπακ Alex Sandro, που αγωνίζεται και εκείνος στη Juventus και έχει βρεθεί κοντά στους «μπλε» από την αρχή του καλοκαιριού.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *