Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Πλησιάζει σε Rodriguez η West Brom

Αισιοδοξία πως θα ολοκληρώσουν με επιτυχία τη μεταγραφή του Jay Rodriguez επικρατεί στο στρατόπεδο της West Bromwich, όπως αναφέρεται σε αγγλικό Μέσο Ενημέρωσης.

Εδώ και αρκετό καιρό οι «Baggies» έχουν βάλει στο στόχαστρο τον επιθετικό της Southampton, ο οποίος βρίσκεται στην έξοδο από το St. Mary’s, και ο Tony Pulis θέλει να τον πείσει να τον ακολουθήσει στο Hawthorns. Μάλιστα, οι συζητήσεις φαίνεται πως είναι σε καλό σημείο και το deal ενδέχεται να κλείσει στα 12 εκατομμύρια λίρες.

Η Southampton μόλις πριν λίγες ημέρες ανακοίνωσε τον Mauricio Pellegrino ως νέο της προπονητή και αμέσως ο Αργεντινός ξεκίνησε την ανοικοδόμηση του ρόστερ ενόψει της νέας σεζόν. Μέχρι στιγμής η υπόθεση της μεταγραφής του Rodriguez δεν μπορεί να προχωρήσει καθώς εκείνος βρίσκεται σε διακοπές, όμως με την επιστροφή του ίσως τον δούμε να υποβάλλεται σε εξετάσεις και να υπογράφει στην Brom.

Πλην του 27χρονου άσου των «Saints», η West Brom στοχεύει και σε άλλες προσθήκες καθώς έχει πρόβλημα σε αρκετές θέσεις, και μερικοί από τους στόχους του Pulis είναι οι Ben Gibson και John Terry για την άμυνα, ο Andrew Robertson για το αριστερό άκρο, καθώς και ο Troy Deeney για τη γραμμή κρούσης

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *