Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Πλησιάζει στην Chelsea o Caballero

Κοντά στην απόκτηση του Willy Caballero φαίνεται πως βρίσκεται η Chelsea, προκειμένου να αντικαταστήσει τον Asmir Begovic ο οποίος αποχώρησε με προορισμό την Bournemouth.

Οι «μπλε» αναζητούν έναν δεύτερο τερματοφύλακα και ο Αργεντινός κυκλοφορεί ελεύθερος, έχοντας αποδεσμευθεί πριν μερικές ημέρες από την Manchester City. Σύμφωνα με δημοσίευμα της Independent, θεωρείται παραπάνω από πιθανό το να είναι ο Caballero τελικά το νο2 της Chelsea φέτος, πίσω από τον Thibaut Courtois, και τις επόμενες ημέρες ενδέχεται υπάρξουν εξελίξεις.

Η ομάδα του Antonio Conte διαθέτει επίσης στις τάξεις της και τον Πορτογάλο διεθνή Eduardo, ο οποίος όμως λογίζεται ως τρίτη λύση και έτσι επείγε η απόκτηση ενός δεύτερου πορτιέρο. Εκείνο που απομένει σύμφωνα με το δημοσίευμα πλέον είναι να τα βρουν οι δύο πλευρές και στις λεπτομέρειες του συμβολαίου, προκειμένου να ολοκληρωθεί το deal.

Υπενθυμίζεται πως ο Caballero έμεινε ελεύθερος από τη City, παρά το γεγονός ότι από ένα σημείο και έπειτα πήρε τη θέση βασικού από τον Claudio Bravo, μιας και οι «Citizens» απέκτησαν τον Ederson Moraes για να παράσχει συναγωνισμό στον Χιλιανό.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *