Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Πολύ άτυχος ο Sakho

Και εκεί που όλα πήγαιναν από το καλό στο καλύτερο για τον Mamadou Sakho τους τελευταίους μήνες, ήρθε το χθεσινό παιχνίδι της Crystal Palace με την Tottenham να του δημιουργήσει νέο πρόβλημα.

Ο Γάλλος αμυντικός των «Eagles» στραβοπάτησε σε μια φάση με αντίπαλο τον Harry Kane με αποτέλεσμα να γυρίσει το γόνατό του άτσαλα και να προσγειωθεί στο έδαφος. Μάλιστα, στο σημείο εκείνο το ματς διεκόπη για μερικά λεπτά προκειμένου να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες και να περάσει εκτός, ενώ ο Sam Allardyce έπειτα παραδέχθηκε πως η πρόγνωση δεν είναι θετική για τον 27χρονο.

Ο Sakho, που αγωνίζεται στην Palace ως δανεικός από τη Liverpool, φαίνεται να έχει υποστεί βλάβη στο σύνδεσμο και ευελπιστεί να μην πρόκειται για πολύ σοβαρή ζημιά, μιας και είχε αρχίσει να είναι ξανά περιζήτητος.

«Μοιάζει σαν ζημιά στο σύνδεσμο. Σίγουρα ελπίζουμε να μην είναι χιαστός. Μοιάζει με υπερέκταση του γονάτου και θα περιμένουμε να δούμε τι θα δείξει η ακτινογραφία», ανέφερε στις δηλώσεις του ο Allardyce.

Σημειώνεται πως από τότε που ο Sakho ξεκίνησε να αγωνίζεται βασικός στο σχήμα της Palace, η ομάδα απομακρύνθηκε επτά βαθμούς από την ζώνη του υποβιβασμού και τα πηγαίνει εξαιρετικά.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *