Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Πολύ κοντά σε τερματοφύλακα η City

Για την απόκτηση του βασικού πορτιέρο της Benfica φέρεται να ενδιαφέρεται η Manchester City, σκοπεύοντας μάλιστα να δαπανήσει ποσό-ρεκόρ για τερματοφύλακα!

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Sky Sports, οι «Citizens» βρίσκονται σε προχωρημένες συζητήσεις με την πορτογαλική ομάδα για τον 23χρονο Ederson, ο οποίος ενδέχεται να φτάσει αύριο στην Αγγλία για περεταίρω λεπτομέρειες αλλά και για να υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις.

Ο Βραζιλιάνος ανήκε από τα 16 του στη Benfica, ωστόσο στη συνέχεια έμεινε ελεύθερος και αγωνίστηκε στις Ribeirao και Rio Ave, πριν επιστρέψει στους «αετούς» το 2015. Τη φετινή σεζόν πραγματοποίησε 39 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις και ενδεχόμενη άφιξή του ενδέχεται να κλείσει για τα καλά την πόρτα στον Joe Hart.

Εφόσον ευσταθεί το δημοσίευμα που κάνει λόγο για «σπάσιμο» του ρεκόρ δαπάνης για τερματοφύλακα, αυτό σημαίνει πως η μεταγραφή θα ξεπεράσει τα 32,6 εκατομμύρια, τα οποία είχε δώσει για τον Gianluigi Buffon η Juventus το 2001. Να σημειωθεί πως ο Ederson θα αντικαταστήσει τον Willy Caballero, ο οποίος μένει ελεύθερος στις αρχές Ιουλίου, ενώ θα παλέψει με τον Claudio Bravo για μια θέση βασικού.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *