Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Προγνωστικά Euro. Στις πρεμιέρες Άγγλων και Ολλανδών

Με μπόλικη αισιοδοξία, όπως πάντα, μπαίνει η Αγγλία στα προγνωστικά Euro 2020. Γίνεται λόγος για την ίσως καλύτερη «φουρνιά» παικτών στη σύγχρονη ιστορία της, όμως οι παταγώδης αποτυχίες του παρελθόντος, δε θα πάψουν να την κυνηγάνε. Υποδέχεται στο «Γούεμπλεϊ», παρουσία περίπου 22.500 θεατών τη φιναλίστ του Παγκοσμίου Κυπέλλου, Κροατία. Πάντα οι πρεμιέρες κρύβουν δυσκολίες, ενώ διάχυτη θα είναι και η πίεση του κόσμου, καθώς αν δεν έρθει ένα γρήγορο γκολ, το πανηγυρικό κλίμα μπορεί εύκολα να στραβώσει.

Απ’ την άλλη, η Κροατία μετά την αποχώρηση κομβικών παικτών όπως οι Ράκιτιτς, Μάντζουκιτς και Σούμπασιτς, δεν είναι στο ίδιο επίπεδο με το Mundial της Ρωσίας. Προκρίθηκε δύσκολα στα τελικά, ενώ δεν έδειξε ιδιαίτερα καλά ούτε στα ματς που ακολούθησαν για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, αλλά ούτε και στα φιλικά προετοιμασίας. Παραμένει όμως, ο πιο δύσκολος, θεωρητικά, αντίπαλος των Άγγλων στον όμιλο.

Αποφεύγω την ενασχόληση με σημείο, φαβορί σαφώς τα «τρία λιοντάρια», όμως δεν έχουν νικήσει ΠΟΤΕ σε πρεμιέρα τους σε Euro.

Φαβορί για την πρωτιά του τρίτου ομίλου του Euro 2020, η Ολλανδία. Λογικό μιας και θα δώσει όλα τα ματς στο Άμστερνταμ. Υποδέχεται την Ουκρανία, παρουσία 16.500 θεατών στη «Γιόχαν Κρόιφ Αρένα». Μετά τις ηχηρές απουσίες της απ’ το προηγούμενο Euro αλλά και το πιο πρόσφατο Mundial, οι «οράνιε» έχουν στόχο να πάνε όσο πιο μακριά γίνεται. Η παρουσία του Ντε Μπουρ στον πάγκο, δεν πείθει ιδιαίτερα, όμως το ταλέντο είναι περίσσιο παρά τις κομβικές απουσίες των Σίλεσεν, Φαν Ντάικ και Φαν ντε Μπεκ.

Υποσχέσεις αφήνει και η Ουκρανία, καθώς διαθέτει ταλαντούχο σύνολο κι έναν προπονητή διψασμένο για επιτυχίες, τον Αντρέι Σεφτσένκο. Ο άλλοτε άσος της Μίλαν, έθεσε τον στόχο στο Euro 2020 που δεν είναι άλλος από την πρόκριση στους «16». Έχει τα φόντα να τον πετύχει, όμως η πρεμιέρα της είναι το πιο δύσκολο ματς.

Διαβάστε το πλήρες άρθρο και τα καλύτερα προγνωστικά

 

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *