Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Προς ανανέωση ο Gray

Μετά τις πολλαπλές αρνήσεις της Leicester να τον παραχωρήσει σε άλλη ομάδα το καλοκαίρι, φαίνεται πως τελικά ο Demarai Gray είναι έτοιμος να βάλει την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο.

Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζουν ορισμένα ΜΜΕ στο Νησί, διευκρινίζοντας ότι ο 21χρονος άσος -εφόσον υπογράψει- θα λαμβάνει περίπου 50.000 λίρες εβδομαδιαίως. Ο Gray ήταν από τους πλέον περιζήτητους ποδοσφαιριστές στην αγγλική αγορά το περασμένο καλοκαίρι, και σύμφωνα με δημοσιεύματα η Leicester απέρριψε προσφορές από Tottenham και Bournemouth, με την πρώτη μάλιστα να δίνει 25 εκατομμύρια λίρες για την απόκτησή του.

Πάντως, ο νεαρός εξτρέμ στις αρχές της σεζόν εμφανιζόταν δυσαρεστημένος από το λιγοστό χρόνο συμμετοχής που λαμβάνει στο King Power Stadium και θα έχει ενδιαφέρον να δούμε αν τελικά θα συμφωνήσει σε επέκταση του συμβολαίου του. Σημειώνεται πως την περσινή σεζόν αγωνίστηκε συνολικά 43 φορές σε όλες τις διοργανώσεις, πετυχαίνοντας έξι γκολ και ισάριθμες ασίστ, ενώ αμείβεται με 25.000 λίρες την εβδομάδα.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *