Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Προσοχή στον Carroll συνιστά ο Bradley

Ο τεχνικός της Swansea τόνισε πως οι παίκτες του οφείλουν να περιορίσουν σε μεγάλο βαθμό τη δράση του Άγγλου, στην αναμέτρηση κόντρα στη West Ham.

 

Ο λόγος είναι πως ο υψηλόσωμος επιθετικός μετράει πέντε γκολ σε οκτώ παιχνίδια, απέναντι στους «Κύκνους». Η Swansea είναι στην τελευταία θέση της Premier League, με τον Bradley να δέχεται τα πυρά των οπαδών για την κακή πορεία της ομάδας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αμερικανού προπονητή: «Στον Carroll αρέσει να κινείται στο πίσω δοκάρι, οπότε πρέπει να κάνουμε καλή δουλειά και να σιγουρευτούμε πως οι κεντρικοί αμυντικοί μας θα το προσέξουν αυτό. Δεν θέλουμε να το κάνουν αυτό οι ακραίοι μπακ, οφείλουμε να το κάνουμε σωστά γιατί είναι σημαντικό μέρος του παιχνιδιού τους. Ο Carroll τους δίνει ένα διαφορετικό τρόπο να απειλήσουν, ο Payet τρέχει το παιχνίδι και απειλεί από τα στημένα. Συνολικά υπάρχει απογοήτευση από τους οπαδούς και αυτό είναι δίκαιο. Αλλά είμαστε ικανοποιημένοι από την εντός έδρας επίδοσή μας σε τελευταία δύο ματς, ιδιαίτερα κόντρα σε ομάδες που είναι κοντά μας στη βαθμολογία. Εκείνα ήταν καλά αποτελέσματα και ελπίζουμε πως μπορούμε να χτίσουμε σε αυτά την περίοδο των Χριστουγέννων».

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *