Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Προτάθηκε νέο συμβόλαιο σε Caballero

Ανατροπή δεδομένων στη Manchester City με τον Willy Caballero, του οποίου το μέλλον έμοιαζε εξαιρετικά αμφίβολο μέχρι στιγμής στο Etihad.

Ο Αργεντινός πορτιέρο έχει συμβόλαιο μέχρι το τέλος Ιουνίου και μέχρι στιγμής δεν του είχε κατατεθεί από το σύλλογο κάποια πρόταση ανανέωσης. Ωστόσο, σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της Sun, η ομάδα προσέφερε επέκταση συμβολαίου στον 35χρονο, με τον ίδιο πάντως να έχει ακόμη τις επιφυλάξεις του.

Και αυτό διότι θέλει πρώτα εγγυήσεις από τον Pep Guardiola πως δεν θα αποκτηθεί άλλος τερματοφύλακας το καλοκαίρι, προκειμένου να λαμβάνει ο ίδιος αρκετό χρόνο συμμετοχής. Τη φετινή σεζόν ξεκίνησε ως αναπληρωματικός του Claudio Bravo, όμως οι κακές εμφανίσεις και τα λάθη του Χιλιανού τον οδήγησαν στο να πάρει φανέλα βασικού αλλά και να κρατήσει 10 φορές ανέπαφη την εστία του.

Αυτή τη στιγμή, η City διαθέτει στις τάξεις της τους Bravo, Caballero και Joe Hart. Ο τελευταίος, βέβαια, πολύ δύσκολα θα ξαναφορέσει τη φανέλα της με τα τωρινά δεδομένα και σε περίπτωση που τελικά αποχωρήσει αλλά και δεν αποκτηθεί άλλος πορτιέρο, τότε ίσως ο Caballero παραμείνει, παρότι πιστεύει πως εύκολα μπορεί να βρει νέα ομάδα.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *