Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Προτίμησε Milan από Αγγλία ο Morata

Πολύ κοντά στη μετακίνησή του στην AC Milan βρίσκεται ο Alvaro Morata, σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας Gazzetta dello Sport, το οποίο έχει κάνει το γύρο του διαδικτύου.

Ο Ισπανός επιθετικός βρίσκεται εδώ και πολύ καιρό στο «ραντάρ» αγγλικών ομάδων, όμως η Chelsea, η Arsenal και η Manchester United. Μάλιστα, ο Antonio Conte φαίνεται πως έχει σε μεγάλη εκτίμηση τον επιθετικό της Real Madrid και αποτελούσε έναν εκ των μεγάλων καλοκαιρινών του στόχων για την επίθεση.

Ωστόσο, όπως αναφέρεται σήμερα, ο 24χρονος φορ έχει αποφασίσει να κάνει αποδεκτή την πρόταση της Milan, με τους «Rossoneri» μάλιστα να προσφέρουν 51,9 εκατομμύρια λίρες στην Real για την απόκτησή του. Επιπλέον, η ιταλική ομάδα δίνει στον ίδιο το Morata 125.000 λίρες την εβδομάδα για να γίνει κάτοικος Μιλάνου, παρότι έχει αγωνιστεί και στη Juventus.

Να σημειωθεί πως και η Chelsea (λόγω πιθανής αποχώρησης του Diego Costa) και η Manchester United (τραυματισμός Ibrahimovic) αλλά και η Arsenal αναζητούν έναν φορ περιοχής για το ρόστερ τους και πλέον μάλλον έχουν μια εναλλακτική λιγότερη.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *