Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Προτιμά Chelsea ο Van Dijk

Με όλους κυριολεκτικά τους μεγάλους συλλόγους της Premier League έχει συνδεθεί όλο αυτό το διάστημα ο αμυντικός της Southampton, Virgil Van Dijk, και όλοι αναμένουν το καλοκαίρι για να υπάρξουν εξελίξεις στο «σίριαλ» αυτό.

Ωστόσο, σύμφωνα με τον αγγλικό Τύπο υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί στη μάχη της απόκτησής του και αυτό δεν είναι άλλο από την Chelsea. Σύμφωνα με την Telegraph, ο Ολλανδός αμυντικός είναι πεπεισμένος να πάει στην ομάδα του Antonio Conte σε περίπτωση που αποχωρήσει από τους «Saints» και θεωρεί πως θα του ταίριαζε περισσότερο από τις υπόλοιπες.

Βέβαια, η τιμή του αποτελεί τον μοναδικό αποτρεπτικό παράγοντα για τους υποψήφιους αγοραστές, καθώς η Southampton αξιώνει περί τα 50 εκ. λίρες για την παραχώρησή του. Επιπλέον, για να πάρει η Chelsea τον Van Dijk θα πρέπει να παραχωρήσει κάποιον άλλο αμυντικό της, με πιθανότερο «θύμα» τον Kurt Zouma.

Και αυτό διότι διαθέτει ήδη ποιότητα στην άμυνά της, και με την επικείμενη επιστροφή και του Andreas Christensen από το δανεισμό του, θα χρειαστεί κάποιος να αποχωρήσει.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *