Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Προχωρά του Depay λόγω Bolasie

Την απόφαση να προχωρήσουν τη μετεγγραφή του Memphis Depay έχουν πάρει οι ιθύνοντες της Everton μετά και τον τραυματισμό του Yannick Bolasie.

Μπορεί ένα πρόβλημα να δώσει λύση σε ένα άλλο ζήτημα; Κι όμως, στην περίπτωση της Everton μπορεί, διότι μετά τον τραυματισμό του Bolasie, φαίνεται πως έχουν παρθεί οι οριστικές αποφάσεις για τον μετεγγραφικό σχεδιασμό της ομάδας ενόψει Ιανουαρίου.

Οι «Toffees» έχουν εκφράσει εδώ και αρκετό καιρό το ενδιαφέρον τους για τον Memphis Depay, τον οποίο ο Ronald Koeman γνωρίζει πολύ καλά λόγω καταγωγής και θα ήθελε να τον έχει μαζί του. Μετά λοιπόν από τον τραυματισμό του Bolasie, είναι σχεδόν επιτακτική η ανάγκη απόκτησης εξτρέμ, με τον Ολλανδό να φαντάζει η ιδανικότερη περίπτωση.

Βέβαια, σύμφωνα με σημερινά δημοσιεύματα, η United δύσκολα θα παραχωρήσει τον παίκτη δανεικό, κάτι που σημαίνει ότι η ομάδα από το Λίβερπουλ θα πρέπει να βάλει πολύ βαθιά το χέρι στην τσέπη της προκειμένου να φέρει στο Goodison Park τον παίκτη για τον οποίο γράφτηκαν αρκετοί ύμνοι πριν φορέσει τη φανέλα της Manchester United.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *