Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Πρόβλημα στη Southampton

Έναν νέο πονοκέφαλο καλείται να αντιμετωπίσει ο Mauricio Pellegrino, αφού έχασε λόγω τραυματισμού τον Mario Lemina και δεν θα τον έχει για το ματς της Κυριακής απέναντι στην Brighton.

Ο Αφρικανός μέσος τραυματίστηκε στον αστράγαλο κατά τη διάρκεια της προπόνησης, όμως ακόμη ουδείς γνωρίζει για πόσο διάστημα θα αναγκαστεί να μείνει εκτός δράσης. Επιπλέον, ο τεχνικός της Southampton κλήθηκε να σχολιάσει και την αντίδραση του παίκτη του, Sofiane Boufal, ο οποίος πανηγύρισε επίτηδες μπροστά του στο ματς με την West Brom, ως ένδειξη διαμαρτυρίας για τη μη χρησιμοποίησή του.

«Δεν ξέρω για πόσο καιρό θα είναι τραυματίας. Αντιμετωπίζει (σ.σ. ο Lemina) ένα πρόβλημα στον αστράγαλο. Είναι ένας τύπος παίκτη που δεν είχαμε στο ρόστερ. Για αυτό το λόγο τον αποκτήσαμε, αλλά έχουμε παίκτες που μπορούν να τον αντικαταστήσουν, ίσως με διαφορετικό τρόπο. Ήρθε έχοντας παίξει με την Juventus στο Champions League, είναι πιο εύκολα τα πράγματα όταν έχεις έναν τέτοιο παίκτη».

Για τον Boufal: «Έχω μιλήσει μαζί του. Το τι έγινε είναι κάτι ιδιωτικό. Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι είμαι χαρούμενος με την αντίδρασή του στο γήπεδο, το πως αγωνίστηκε στα τελευταία ματς. Ο Sofiane έχει ακόμα πράγματα να μάθει, είναι νέος-πρέπει να διαχειρίζεται τέτοιες αντιδράσεις».

 

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *