Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Τεράστια πρόταση για Batshuayi η Lille

Τι κι αν παραλίγο να στοιχίσει στην ομάδα του με το αυτογκόλ που πέτυχε απέναντι στην Tottenham την περασμένη Κυριακή; Ο Michy Batshuayi φαίνεται πως αποτελεί έναν περιζήτητο επιθετικό και μετά τη West Ham, που ενδιαφέρθηκε έντονα για το δανεισμό του, τώρα ήρθε η Lille να χτυπήσει την «πόρτα» της Chelsea.

Όπως αναφέρουν δημοσιεύματα στο Νησί, η γαλλική ομάδα ετοιμάζεται να προσφέρει το εντυπωσιακό ποσό των 36 εκατομμυρίων λιρών στους «μπλε» για να κάνει δικό της τον Βέλγο στράικερ. Τα χρήματα αυτά μάλιστα, είναι και κατά 3 εκατομμύρια περισσότερα από εκείνα που πλήρωσε ο Roman Abramovich το περασμένο καλοκαίρι για να πάρει τον Batshuayi στο Stamford Bridge από τη Marseille, μετά από μια εντυπωσιακή σεζόν.

Και παρά το γεγονός ότι στην Chelsea λογικά θα αποτελεί τον αναπληρωματικό του Alvaro Morata, εντούτοις ο 23χρονος άσος φαίνεται πως προτιμά να παραμείνει στο Λονδίνο και να παλέψει για μια θέση στα πλάνα του προπονητή του. Οι «μπλε» από την άλλη, θα εξέταζαν ενδεχόμενη πώληση του Batshuayi μόνο σε περίπτωση που κατάφερναν πρώτα να εξασφαλίσουν έναν ισάξιο αντικαταστάτη.

Να σημειωθεί πως ο Βέλγος φορ πέρυσι πέτυχε μόλις πέντε τέρματα στο πρωτάθλημα, ωστόσο αγωνίστηκε ελάχιστα αφού συνήθως περνούσε στον αγωνιστικό χώρο ως αλλαγή στα τελευταία λεπτά του ματς.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *