Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Πωλείται μόνο στην κατάλληλη τιμή

Φωτιές στην κόκκινη πλευρά του Manchester, ανάβει ο Luciano Spalleti για το σήριαλ Ivan Perisic. Την πιθανότητα να πωληθεί ο παίκτης, αν έρθει η κατάλληλη προσφορά, επιβεβαίωσε ο προπονητής της Inter με δηλώσεις του.

«Είναι ένας φανταστικός παίκτης και αν ήταν στο χέρι μου, θα τον κρατούσα σίγουρα. […] Παρόλα αυτά αν έρθει μια προσφορά που ικανοποιεί τον σύλλογο να επενδύσει στην ομάδα, τότε θα μπορούσε να φύγει.»

Η Ιταλική ομάδα κοστολογεί τον παίκτη στα £48m και τώρα το μπαλάκι βρίσκεται στο γήπεδο της United. O 28χρονος Κροάτης αποτελεί μεταγραφικός στόχος του Mourinho για αρκετό καιρό, που ψάχνει απεγνωσμένα για παίκτη εξτρέμ. Ο Perisic βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην Κίνα, για την προετοιμασία της ομάδας. Παρά το ενδεχόμενο αποχώρησής του, αγωνίστηκε για 45′ στον φιλικό αγώνα της Inter με την Schalke.

Ο Mourinho δεν έχει διστάσει αρκετές φορές να επισημάνει σε συνεντεύξεις του την απογοήτευσή για το μεταγραφικό παζάρι. Μεταξύ άλλων αναφέρει πως θέλει η ομάδα του να κινηθεί για 2 ακόμη παίκτες, με τον Ivan Perisic όμως μια και μοναδική ρεαλιστική μεταγραφή μετά τις προσθήκες των Lukaku και Lindelof.

 

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *