Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

«Πόρτα» σε Bournemouth για Begovic

Προσφορά για την απόκτηση του αναπληρωματικού πορτιέρο της Chelsea, Asmir Begovic, κατέθεσε χθες η Bournemouth, η οποία προσφορά όμως έπεσε στο κενό.

Οι Cherries βλέπουν τον Βόσνιο τερματοφύλακα ως τον αντικαταστάτη του Artur Boruc και προσπάθησαν να τον αποκτήσουν έναντι 10 εκ. λιρών, όμως η απάντηση που έλαβαν ήταν αρνητική.

Και αυτό διότι οι μπλε θέλουν να κρατήσουν τον Begovic στο Stamford Bridge, τουλάχιστον έως το τέλος της τρέχουσας σεζόν, όμως δεν θα ήταν και εντελώς αρνητικοί στην πώλησή του έναντι ενός υψηλότερου ποσού. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, ο Antonio Conte αξιώνει 12 εκ. λίρες για την παραχώρηση του 29χρονου τερματοφύλακα και η Bournemouth τώρα «ζυγίζει» το αν θα καταθέσει αυτό το ποσό.

Να σημειωθεί ότι ο Begovic μετρά μόλις τέσσερις εμφανίσεις φέτος με την Chelsea, στο EFL Cup και στο FA Cup, ενώ στο ρόστερ της ομάδας υπάρχει επίσης και ο Πορτογάλος διεθνής Eduardo, που αποκτήθηκε το περασμένο καλοκαίρι από την Dinamo Zagreb.

Πάντως, ο Conte υπολογίζει κανονικά στον Begovic, κάτι το οποίο υπογράμμισε και σε δηλώσεις του, καθώς ο Βόσνιος αποτελεί μια εξαιρετική λύση -πολυτέλειας θα λέγαμε για τον πάγκο-, όπως απέδειξε και πέρυσι στο διάστημα της απουσίας του Thibaut Courtois.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *