Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

«Πόρτα» σε Liverpool για Salah

Ένα σημαντικό μεταγραφικό «μπαμ» επιχείρησε να πραγματοποιήσει η Liverpool, η οποία όμως έλαβε αρνητική απάντηση από τη Roma με επίκεντρο τον Momamed Salah.

Σύμφωνα με το Sky Sports, οι «Reds» προσέφεραν 28 εκατομμύρια λίρες στην ιταλική ομάδα για τον πρώην άσο της Chelsea, ωστόσο η προσφορά αυτή δεν «συγκίνησε» τους Ρωμαίους. Βέβαια, σύμφωνα με το έγκυρο ρεπορτάζ, οι δύο ομάδες βρίσκονται ακόμα σε διαπραγματεύσεις και δεν αποκλείεται η Liverpool να επανέλθει με βελτιωμένη πρόταση.

Ο Salah μόλις το περασμένο καλοκαίρι μετακινήθηκε μόνιμα στη Roma,έχοντας πρώτα αγωνιστεί ως δανεικός από τους «μπλε». Στην Chelsea αγωνίστηκε από τον Ιανουάριο του 2014, ενώ το 2015 δόθηκε δανεικός στη Fiorentina και εν τέλει κατέληξε έναντι 15 εκατομμυρίων ευρώ στη Roma.

Την σεζόν που ολοκληρώθηκε ο 24χρονος πέτυχε 15 τέρματα στη Serie A και ήταν από τους διακριθέντες της ομάδας του, ενώ μοίρασε και 11 ασίστ. Να σημειωθεί πως η Liverpool έχει ήδη αποκτήσει τον Dominic Solanke από την Chelsea, ενώ σύμφωνα με τα δημοσιεύματα ο Jurgen Klopp ασχολείται σοβαρά και με την περίπτωση του Virgil van Dijk της Southampton.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *