Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

«Πόρτα» σε Real για De Gea!

Τεράστια προσφορά φέρεται να απέρριψε χθες το βράδυ η Manchester United από την πρωταθλήτρια Ισπανίας Real Madrid, για τις υπηρεσίες του David de Gea.

Σύμφωνα με πηγές του έγκυρου Sky Sports, οι Μαδριλένοι προσέφεραν 60 εκατομμύρια λίρες στην United για τον Ισπανό πορτιέρο, παρόλα αυτά η απάντηση που έλαβαν ήταν αρνητική. Οι «Red Devils» φαίνεται πως είναι αποφασισμένοι να κρατήσουν το βασικό τους τερματοφύλακα και το απέδειξαν λέγοντας «όχι» στα εκατομμύρια της Real.

Μάλιστα, με την πρόταση αυτή ο De Gea θα έπαιρνε την ακριβότερη μεταγραφή που έχει υπάρξει σε τερματοφύλακα, ενώ η United είχε πληρώσει για τις υπηρεσίες του 18 εκατομμύρια λίρες το 2011, όταν τον απέκτησε από την Atletico Madrid. Σημειώνεται ότι το 2015 η Real τα είχε βρει σε όλα με τον διεθνή άσο, όμως τελικά το deal κατέρρευσε λόγω χρόνου, και έπειτα ο παίκτης υπέγραψε νέο συμβόλαιο με την αγγλική ομάδα.

Η ομάδα του Jose Mourinho προετοιμάζεται για τη δυναμική επιστροφή της στο Champions League, μετά την κατάκτηση του Europa League, και δεν θέλει να χάσει έναν εκ των πιο σημαντικών ποδοσφαιριστών της.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *