Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

«Πόρτα» στην Κίνα για Carroll

Καμία πρόθεση να παραχωρήσει τον Andy Carroll σε σύλλογο της Κίνας δεν είχε η West Ham όπως φάνηκε, καθώς οι διοικούντες απέρριψαν τρεις προτάσεις και ενημέρωσαν πως ο παίκτης δεν είναι προς παραχώρηση.

Όπως σας είχαμε πληροφορήσει από χθες, οι Tianjin Quanjian, Hebei China Fortune και Shandong Lueng είχαν εκφράσει ενδιαφέρον για τον Άγγλο φορ, με τους Hammers πάντως να υποστηρίζουν πως τα όσα ακούγονται είναι απλώς φήμες, όμως σήμερα πηγές του Sky Sports αναφέρουν ότι τρεις προσφορές που κατατέθηκαν επίσημα από τους συλλόγους αυτούς δεν έγιναν δεκτές.

Η Ham κατέστησε σαφή την πρόθεσή της στους συλλόγους της Κίνας να μην παραχωρήσει τον βασικό της επιθετικό, χωρίς βέβαια αυτό να σημαίνει πως κάτι δεν μπορεί να αλλάξει αν φτάσει μια υπέρογκη προσφορά στα χέρια της μέχρι σήμερα το βράδυ, όταν και ολοκληρώνονται οι μεταγραφές στην Chinese Super League.

Μάλιστα, το αξιοσημείωτο στην όλη υπόθεση είναι πως μέχρι μερικούς μήνες πριν, οι Hammers αναζητούσαν αγοραστή για τον Carroll, ο οποίος δεν είχε βρει τα πατήματά του στην ομάδα, όμως αυτή τη στιγμή τον θεωρούν «θεμέλιο λίθο» και θα πρέπει να αλλάξει κάτι εντυπωσιακά για να δεχθούν να τον πουλήσουν.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *