Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Πώς συνδέονται Arsenal, Dortmund και Chelsea;

Είστε έτοιμοι να κάψετε όσα εγκεφαλικά κύτταρα σας έχουν απομείνει αυτό το μεταγραφικό παζάρι; Νομίζετε πως μπορείτε να ακολουθήσετε τον ειρμό των εξελίξεων; Διαβαστε τι συμβαίνει με τις τρεις μεγάλες ομάδες και πείτε μας αν μπορείτε να βγάλετε άκρη.

 

Arsenal καλεί Aubameyang. Μετά την ανταλλαγή Sanchez με Mkhitaryan μόνο με στραυρωμένα τα χέρια δεν έμεινε ο Wenger. Εντοπίζει τον επόμενο στόχο και πυροβολεί. Ο επιθετικός της Γερμανικής ομάδας βρίσκετε κοντά στην μετακίνησή του στην Αγγλική πρωτεύουσα μόνο εάν η Dortmund βρει τον αντικαταστάτη.

Dortmund καλεί Giroud. Ο Γάλλος έφτασε το καλοκαίρι μια ανάσα από την έξοδό του, όμως αποφάσισε να παραμείνει στους ‘Κανονιερηδες’. Η Arsenal βλέποντας πως για να αποκτήσει τον επιθετικό που θέλει θα πρέπει να περιμένει πολύ, προσφέρει ως αντάλλαγμα τον Γάλλο.

Chelsea καλεί Giroud. Λίγο πριν οι δύο σύλλογοι δώσουν τα χέρια, στο παιχνίδι μπαίνει και ο Conte. Ο Ιταλός που εδώ και εβδομάδες ψάχνει τον επιθετικό που θα δώσει μια ακόμη επιλογή στην ομάδα του, κάνει πρόταση στον Γάλλο να τον ακολουθήσει. Ο Giroud σε αυτή την περίπτωση προτιμά να παραμείνει Λονδίνο παρά να μετακινηθεί σε άλλη χώρα.

Dortmund καλεί Batshuayi. Εφόσον ο Γάλλος δεν φαίνεται να της κάνει το χατίρι, η γερμανική πλευρά δείχνει το ενδιαφέρον της για τον Βέλγο της Chelsea που φυσικά δεν υπολογίζεται από τον Conte. Η Chelsea όμως δεν τα βρίσκει οικονομικά με την Arsenal στην μεταγραφή Giroud.

Chelsea καλεί Llorente. Ταυτόχρονα λοιπόν οι ‘Μπλε’ του Λονδίνου ξεκινούν συνομιλίες με την Tottenham για το ενδεχόμενο ανταλλαγής Batshuayi με Llorente. Έλα ντε όμως που ο Βέλγος θέλει ομάδα που θα παίζει βασικός και η Tottenham δεν ενδιαφέρεται για δανεισμό;

Οπότε γυρνάμε στο αρχικό πλάνο κατά το οποιο: Η Arsenal πουλαει τον Giroud στην Chelsea, έτσι ώστε ο σύλλογος να μπορεί να δώσει τον Batshuayi στην Dortmund η οποία θα βρει τον αντικαταστάτη που ψάχνει για να πουλήσει τον Aubameyang στην Arsenal.

 

Αν κάποιος από τους κρίκους σπάσει, το deal καταρρέει. Αν μπερδευτήκατε εσείς φανταστείτε τους παίκτες που λειτουργούν σαν αλυσίδα.

 

 

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *