Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Ρίχνει τις απαιτήσεις της για Mahrez η Leicester

Εδώ και καιρό ο Riyad Mahrez έχει γνωστοποιήσει την πρόθεσή του να αποχωρήσει από τη Leicester City, όμως μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει κάποια προσφορά που να ικανοποιεί οικονομικά τους «Foxes» και ο καιρός περνά.

Η Roma είναι η ομάδα που έως τώρα έχει επιδείξει το εντονότερο ενδιαφέρον για τον MVP της σεζόν 2015/16 στην Premier League και σύμφωνα με πληροφορίες κατέθεσε πρόταση κοντά στα 30 εκατομμύρια λίρες, η οποία όμως έπεσε στο κενό. Εκείνο όμως που έχει ενδιαφέρον είναι ότι πλέον η διοίκηση της Leicester ρίχνει τις απαιτήσεις της και από τα 50 εκατομμύρια λίρες που ζητούσε αρχικώς, πλέον έχει πέσει στα 40 εκατομμύρια.

Οι Ρωμαίοι είναι εκείνοι που δείχνουν να πιέζουν ιδιαίτερα για την απόκτηση του Mahrez, ο οποίος δεν βιάζεται να λάβει κάποια απόφαση καθώς ο Τύπος εξακολουθεί να εμπλέκει και τις Arsenal και Tottenham στη μάχη της διεκδίκησής του. Πάντως στο στρατόπεδο της Leicester παραμένουν ψύχραιμοι και δεν σκοπεύουν να παραχωρήσουν βεβιασμένα έναν εκ των κορυφαίων ποδοσφαιριστών τους.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *