Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Σάρωσε τα βραβεία ο Scott Sinclair

Ως την «πιο χαρούμενη περίοδο της καριέρας του» χαρακτήρισε την φετινή σεζόν στη Celtic o Scott Sinclair, ο οποίος διέπρεψε στα ετήσια βραβεία της ομάδας.

Ο Άγγλος εξτρέμ ψηφίστηκε ως «Παίκτης της Σεζόν» τόσο από τους συμπαίκτες του, όσο και από τους φίλους των «Hoops», με αποτέλεσμα να λάβει και τα δύο βραβεία. Άλλωστε, φέτος διαπρέπει με την Celtic μετρώντας 25 τέρματα και νίκησε στο νήμα τους Stuart Armstrong, Scott Brown και Moussa Dembele.

«Αυτή είναι η καλύτερη και πιο χαρούμενη περίοδος της καριέρας μου. Το να έχω τέτοια επαφή με τους φιλάθλους μας και όλους όσους με ψήφισαν σημαίνει πολλά για μένα. Είναι φανταστικό, με τη σεζόν που κάναμε, υπάρχουν τόσοι άλλοι παίκτες στην ομάδα που θα μπορούσαν να λάβουν το βραβείο και είμαι χαρούμενος που το κέρδισα. Όταν σε ψηφίζουν οι συμπαίκτες σου επίσης, σημαίνει πολλά. Θα μπορούσε να το έχει κερδίσει οποιοσδήποτε», σημείωσε ο 28χρονος.

Να σημειωθεί πως τα προηγούμενα χρόνια ο Sinclair είχε αποτυχημένα περάσματα από Manchester City και Aston Vila, και φέτος επιτέλους δείχνει να έχει βρει την ποδοσφαιρική του Ιθάκη.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *