Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Σίφουνας η Bournemouth, συνέτριψε την Middlesbrough

Ένα βήμα πριν την σωτηρία της και για φέτος βρίσκεται η ομάδα της Bournemouth, που νίκησε την Middlesbrough στο Vitality Stadium και τη βύθισε ακόμα περισσότερο βαθμολογικά. Οι «Cherries» συνέτριψαν με 4-0 την ομάδα του Steve Agnew και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα βρίσκονται στην Premier League και τη νέα σεζόν.

Τέσσερις διαφορετικοί σκόρερ για τους νικητές, σε ιδιαίτερα δύσκολη θέση πλέον η Middlesbrough, που χρειάζεται ένα θαύμα στα εναπομείναντα ματς.

Το ματς

Δεν πρόλαβαν να συμπληρωθούν δύο λεπτά αγώνα, όταν ο Joshua King, με το 14ο φετινό του τέρμα, άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους. Μάλιστα, αυτό ήταν το 11ο γκολ του Νορβηγού μέσα στο 2017, δηλαδή ο ίδιος έχει πέντε περισσότερα από όλη την ομάδα της Middlesbrough στην ίδια περίοδο.

Και πριν ολοκληρωθεί καν το πρώτο εικοσάλεπτο του αγώνα, ο Benik Afobe έκανε δύο τα τέρματα της ομάδας του. Ο Άγγλος φορ εκμεταλλεύτηκε ένα λάθος της άμυνας των φιλοξενούμενων και πέτυχε το 2-0 στο 16ο λεπτό, με τον Harry Arter να τους έχει κλέψει τη μπάλα. Τα πράγματα έγιναν ακόμη χειρότερα για τη «Boro» στο 20′, όταν ο Gaston Ramirez αποβλήθηκε βλακωδώς με δεύτερη κίτρινη κάρτα και έριξε την ομάδα του στο καναβάτσο.

Το ματς φαινόταν να έχει κριθεί ήδη από το πρώτο μέρος και ο Agnew αναγκάστηκε να προβεί σε δύο αλλαγές πριν καν συμπληρωθεί το 45λεπτο.  Μοναδική πολύ καλή στιγμή για τους φιλοξενούμενους ένα εξαίρετο σουτ του Marten de Roon που αποσόβησε ο Artur Boruc.

Παρόμοιο τέμπο και στο δεύτερο μέρος, με την Bournemouth να αναζητά και άλλα γκολ. Στο 57′ ο Brad Guzan έκανε εξαιρετική επέμβαση σε σουτ του Afobe, όμως δεν μπορεσε να κάνει το ίδιο και στο 65′. Ο Mark Pugh με ωραία ενέργεια πέρασε τον αντίπαλό του και πέτυχε το 3-0, «τελειώνοντας» το ματς. Και μόλις τέσσερα λεπτά μετά, το σκορ πήρε διαστάσεις, καθώς οι παίκτες των γηπεδούχων συνεργάστηκαν ωραία σε εκτέλεση φάουλ και ο Charlie Daniels «εκτέλεσε» τον Guzan για το 4-0.

Τα τελευταία εφιαλτικά λεπτά για την «Boro» βρήκαν την ομάδα του Eddie Howe να χάνει ακόμη ορισμένες πολύ μεγάλες φάσεις, τελικό σκορ 4-0 και συνέχεια στη δυστυχία των φιλοξενούμενων, που πλέον είναι εννέα βαθμούς μακριά από τη σωτηρία, στη 19η θέση. Από την άλλη, η Bournemouth σκαρφάλωσε στη 12η θέση, έχει 38 βαθμούς και βρίσκεται σε απόσταση ασφαλείας επτά βαθμών από τις τελευταίες θέσεις.

Συνθέσεις

Bournemouth: Boruc, S. Cook, Francis, A. Smith, Daniels, Gosling (44′ L. Cook), Arter, Pugh, Fraser (72′ Stanislas), King (84′ Mousset), Afobe

Middlesbrough: Guzan, Ayala, Gibson, Chambers, Friend, Barragan (23′ Forshaw), De Roon (38′ Fabio), Clayton, Ramirez, Downing, Negredo (80′ Gestede)

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *