Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Σεβαστείτε τον Alexis

Ο θρύλος της Arsenal, Tony Adams, καλεί την Arsenal να σεβαστεί τον Alexis Sanchez και να τον αφήσει να φύγει τον Γενάρη, σε περίπτωση που θελήσει να φύγει.

Σύμφωνα με τον πρώην αρχηγό των «Κανονιέρηδων», η ομάδα πρέπει να αφήσει τον Χιλιανό να φύγει αν δεν είναι χαρούμενος στην ομάδα και δεν έχει σκοπό να υπογράψει νέο συμβόλαιο.

Ο Χιλιανός, βρέθηκε ένα βήμα πριν την Manchester City το καλοκαίρι, με τους «Πολίτες» να κάνουν μία πρόταση στα 60 εκατομμύρια, για την απόκτηση του, με την Arsenal να απορρίπτει την πρόταση.

Αυτήν την στιγμή ο Alexis βρίσκεται ακόμα στο Emirates, διανύοντας το τελευταίο έτος του συμβολαίου του και αν δεν αποχωρήσει τον χειμώνα, θα φύγει σαν ελεύθερος το καλοκαίρι, με την Arsenal να μην κερδίζει τίποτα.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε, ο Tony Adams, δήλωσε:«Από παλιά έχουμε μία φιλοσοφία στην Arsenal, αν δεν θες να είσαι στην ομάδα τότε αντίο, σφίγγουμε τα χέρια και συνεχίζουμε να ψάχνουμε άτομα που έχουν την ομάδα πάνω από τα λεφτά.Επομένως, αν ο Sanchez δεν θέλει να μείνει εδώ, τότε προσπαθήστε να αποκτήσετε ότι μπορείτε από αυτόν και μετά να ψάξετε για κάποιον που θέλει να αγωνιστεί για τον σύλλογο.»

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *