Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Σενάρια για Everton και Fofana (vid)

Στο στόχαστρο της Everton ενόψει του μετεγγραφικού παζαριού του καλοκαιριού βρίσκεται ο Seko Fofana της Udineze σύμφωνα με σενάρια από την Ιταλία.

Η Everton μπορεί να ηττήθηκε χτες από την Tottenham όμως δεν σταματά να εντυπωσιάζει τη φετινή σεζόν, με τους διοικούντες του συλλόγου να είναι ικανοποιημένοι με την επιλογή του Ronald Koeman για τον πάγκο της ομάδας και θέλουν να του δώσουν τη δυνατότητα να «χτίσει» και την επόμενη σεζόν το ρόστερ όπως το επιθυμεί.

Με βάση αυτό το σκεπτικό, σημερινά δημοσιεύματα από την Ιταλία κάνουν λόγο για ενδιαφέρον των «Toffees» για τον Γάλλο μέσο. Ο Fofana μπορεί να αγωνίζεται φέτος στην Udineze και να είναι μόλις 22 χρονών, έχει πάρει όμως μία πρώτη γεύση από Premier League, όταν στο παρελθόν άνηκε στην Manchester City. Είναι ένας παίκτης που μπορεί να ανταποκριθεί στο ρόλο του box-to-box και σε 20 συμμετοχές στην Serie A μετράει ήδη 5 γκολ.

Για τον Γάλλο μέσο ενδιαφέρονται επίσης και η Juventus με την Inter, με το δημοσίευμα να τονίζει πως ο παίκτης αρέσει τόσο στον Koeman όσο και στον Walsh.

Δείτε εδώ μερικά από τα στοιχεία του παίκτη:

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *