Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Σε απολογία Manchester City και Chelsea

Το πρόγραμμα της περασμένης αγωνιστικής ξεκίνησε με το παιχνίδι της Manchester City με την Chelsea.

 

Οι «πολίτες» βρισκόντουσαν στην τρίτη θέση, ισόβαθμοι με τη δεύτερη Liverpool, μόλις ένα βαθμό πίσω από τους «μπλε» του Λονδίνου, οπότε καταλαβαίνει κανείς πόσο σημαντικό ήταν το παιχνίδι και για τις δύο ομάδες.

 

Η ανάπαυλα βρήκε την ομάδα του Pep Guardiola να προηγείται με 1-0, ωστόσο στο δεύτερο ημίχρονο οι παίκτες του Antonio Conte εκμεταλλεύθηκαν κάθε αμυντικό κενό των γηπεδούχων και τελικά έφτασαν στην ανατροπή και πήραν μία τεράστια νίκη με 3-1.

 

Οι παίκτες της City επηρεάστηκαν πολύ από το πώς κύλισε το ματς και τα νεύρα ξέφυγαν εντελώς όταν ο Aguero έκανε ένα απαράδεκτο μαρκάρισμα στον Luiz στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού. Αυτό προκάλεσε την αντίδραση των παικτών της Chelsea που έπεσαν πάνω στον Αργεντίνο, ενώ αυτοί της City έσπευσαν να υπερασπιστούν τον συμπαίκτη τους.

 

Οι μονομαχίες δεν άργησαν να γυρίσουν σε προσωπικό επίπεδο και οι παίκτες των δύο ομάδων πιάστηκαν στα χέρια. Αποτέλεσμα ήταν εκτός του Aguero να αντικρίσει δικαιολογημένα την κίτρινη κάρτα και ο Fernandinho, ενώ αρκετοί ακόμα παίκτες γλύτωσαν την κίτρινη κάρτα του διαιτητή εξαιτίας των δύο κόκκινων.

 

Όπως ήταν φυσιολογικό και οι δύο ομάδες βρίσκονται μπροστά σε μεγάλη (χρηματική) τιμωρία. Η ομοσπονδία κάλεσε και τις δύο να κληθούν σε απολογία μέχρι την Πέμπτη το απόγευμα με την κατηγορία ότι δεν κατάφεραν να κρατήσουν ψύχραιμους τους παίκτες τους.

 

Ο Guardiola ήδη απολογήθηκε εκ μέρους της ομάδας του, αν και υπερασπίστηκε τη συμπεριφορά των δύο παικτών του, ωστόσο βάσει ανάλογων περιστατικών πρέπει και οι δύο ομάδες να περιμένουν χρηματικό πρόστιμο.

 

Από την F.A. τιμωρήθηκαν ήδη ο Aguero με τέσσερις αγωνιστικές, μια και ήταν η δεύτερη κατηγορία που αντιμετώπισε φέτος για βίαιη συμπεριφορά, και ο Fernandinho με τρεις.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *