Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

«Σε καλό δρόμο οι ανανεώσεις Alexis-Ozil»

Αισιόδοξο μήνυμα από το γενικό γραμματέα της Arsenal, ο οποίος προέβη σε μια θετική αποκάλυψη σε ό,τι αφορά το μέλλον των δύο «σταρ» της ομάδας.

Συγκεκριμένα, ο David Miles υπογράμμισε πως οι δύο ποδοσφαιριστές βρίσκονται ακόμη σε διαπραγματεύσεις με την διοίκηση, όμως τα πράγματα βαίνουν καλώς μέχρι στιγμής.

Οι φίλαθλοι των Gunners ανησυχούν έντονα το τελευταίο διάστημα για το ενδεχόμενο να χάσουν δύο από τους πολυτιμότερους ποδοσφαιριστές τους, ενώ πρόσφατα ο Arsene Wenger προσπάθησε να τους καθησυχάσει, λέγοντας πως η Arsenal δεν εξαρτάται από δύο παίκτες.

Τώρα, ο γενικός γραμματέας του συλλόγου τόνισε στο BT Sport: «Φυσικά είναι σε εξέλιξη οι διαπραγματεύσεις για ορισμένους παίκτες και συμβόλαια. Αυτή τη στιγμή, τα πράγματα πάνε πολύ καλά», ανατρέποντας κατά κάποιο τρόπο τα μέχρι τώρα δεδομένα, που έδειχναν στασιμότητα στο ζήτημα της ανανέωσης των δύο παικτών.

Αναφορικά με το αν πρόκειται να υπάρξουν μεταγραφές το Γενάρη, ο Miles αποκάλυψε: «Φυσικά αυτό είναι ιδιότητα του Arsene και είναι σε πολύ ασφαλή χέρια. Ξέρω πως ήδη ψάχνει καλές περιπτώσεις για να ενισχύσει το ρόστερ».

 

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *