Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Σε προχωρημένες συζητήσεις Chelsea-Costa

Πολύ κοντά στο να υπογράψει νέο συμβόλαιο συνεργασίας με την Chelsea, χωρίς ωστόσο να έχει επέλθει ακόμη κάποια συμφωνία, φαίνεται πως είναι ο Diego Costa.

Ο Ισπανός στράικερ με καταγωγή από τη Βραζιλία, φερόταν πριν από μερικές ημέρες να τα έχει βρει σε όλα με τους μπλε για ανανέωση της συνεργασίας τους, σύμφωνα με τη Sun, όμως τα πράγματα δεν είναι έτσι ακριβώς, όπως υποστηρίζει το Sky Sports.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το έγκυρο δίκτυο υπάρχουν ιδιαίτερα προχωρημένες συζητήσεις για επικείμενη συμφωνία, όμως οι δύο πλευρές δεν έχουν δώσει ακόμα τα χέρια και υπάρχουν λεπτομέρειες που πρέπει να διευθετηθούν προκειμένου να πει το οριστικό «ναι» ο 28χρονος.

Αν τελικά όλα ολοκληρωθούν ομαλά, ο Costa αναμένεται να γίνει ο πιο ακριβοπληρωμένος ποδοσφαιριστής της Chelsea, ξεπερνώντας τον Cesc Fabregas, ενώ σίγουρα η είδηση αυτή θα είναι ιδιαίτερα ευχάριστη για τους φιλάθλους των Λονδρέζων, αν αναλογιστούμε ότι πριν από περίπου ένα μήνα ο Ισπανός φερόταν έτοιμος να αφήσει το Νησί για την Κίνα και την Tianjin Quanjian, που του προσέφερε «μυθικό» συμβόλαιο.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *