Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Σε συζητήσεις με Dembele η Milan

Ένα από τα πιο «hot» ονόματα του φετινού καλοκαιριού ενδέχεται να είναι ο νεαρός άσος της Celtic, Moussa Dembele, και ήδη άρχισε να εκδηλώνεται έντονο ενδιαφέρον προς το πρόσωπό του.

Σύμφωνα με πηγές του Sky Sports, η AC Milan είναι η πρώτη ομάδα για την θερινή μεταγραφική περίοδο που χτύπησε την «πόρτα» της Celtic για τον Γάλλο επιθετικό, ο οποίος ενδέχεται να ενδέχεται να γίνει «μήλον της Έριδος» ανάμεσα σε αρκετούς ακόμη συλλόγους. Όπως αναφέρεται, η ιταλική ομάδα έκανε κρούση στους Σκωτσέζους και περιμένει να δει τις προθέσεις τους αλλά και τις οικονομικές τους αξιώσεις.

Πλην της Milan, για τον Dembele ενδιαφέρεται τόσο η Chelsea όσο και η Borussia Dortmund, όμως η πρώτη είναι και η μόνη που έχει κάνει επίσημες συζητήσεις έως τώρα. Ο 20χρονος άσος αποτελεί έναν εξαιρετικά ταλαντούχο ποδοσφαιριστή που στην πρώτη του σεζόν με τη Celtic πέτυχε 32 τέρματα και ενώ είχε αποκτηθεί πέρυσι έναντι μόλις 500.000 λιρών.

Ήδη η Milan φαίνεται πως βρίσκεται κοντά στον Alvaro Morata, ο οποίος απασχόλησε αρκετά τις Chelsea και Arsenal, ενώ έχει βάλει στόχο να δαπανήσει αρκετά εκατομμύρια φέτος προκειμένου να επανέλθει στην ελίτ του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *